Stirea Zilei

CEC Bank isi dubleaza cresterea pe creditare fata de media pietei

CEC Bank, banca din top 10 dupa numarul de active, a crescut pe zona de creditare de doua ori mai mult fata de cresterea mediei pietei bancare, sustine portalul on-line bancherul.ro. Aceeasi sursa mentioneaza ca ” In anul 2018, portofoliul de credite in sold aferent clientilor persoane juridice a crescut cu cca. 13,1% fata de anul 2017, in timp ce la nivelul sistemului bancar acest indicator a inregistrat o crestere de numai 6,8%.” Tot portalul on-line bancherul.ro precizeaza ca “Banca si-a majorat si portofoliul de credite in sold acordate persoanelor fizice, care a inregistrat o crestere cu 7,3% in anul 2018 fata de anul precedent.”

Citand aceeasi sursa mai aflam si faptul ca ” Continuand politica de sustinere a absorbtiei de Fonduri Europene, Banca a finantat pana la sfarsitul anului 2018 un numar de 48.046 proiecte eligibile pentru accesarea acestor fonduri, pentru care valoarea insumata a granturilor se ridica la 13.932 mil. lei.”

Sursa: www.bancherul.ro

Intreg anul 2018 a fost un an excelent pentru banca, creditele neperformante scazand cu 3.09% fata de 2017, iar cresterea calitatii portofoliului de clienti ai bancii a fost fiind mai mult decat evidenta si pe segmentul creditelor acordate persoanelor fizice. Banca exceleaza in a avea reprezentativitate foarte buna in mediul rural. Cea mai buna caracterizare este facuta de portalul on-line bancherul.ro:

” CEC Bank ofera o gama completa de produse si servicii financiare, continuand si in 2018 sa investeasca in servicii si produse moderne, accentuand componenta digitala, pentru a oferi clientilor accesibilitate si convenienta. Astfel, in anul 2018 Banca a inregistrat cresteri substantiale in operatiunile electronice si digitale, cu 11% mai mult comparativ cu anul 2017. Clientii bancii beneficiaza de o retea nationala de 1.214 ATM-uri si 6.704 POS-uri, precum si de servicii complete de Internet Banking, Mobile Banking si Phone Banking. CEC Bank este banca din top 10 cu cea mai extinsa retea teritoriala, cu un numar de 1.024 de unitati, din care 480 sunt situate in mediul rural, pastrandu-si si dupa anii de criza pozitia de lider pe acest segment.”

Pentru mai multe detalii despre personalizarea ofertelor de creditare si consultanta gratuita pe care brokerii de credit THE ROYAL BROKERS vi le pot pune la dispozitie, clic aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *