breakingNews

Dobanda fixa credit nevoi personale 2022

Dobanda fixa credit nevoi personale 2022

Noi cresteri pentru ROBOR: solutia este refinantarea pe dobanda fixa.

Indicele ROBOR la 3 luni a inregistrat o noua crestere, ajungand la 4.76%, sustine portalul zf.ro. Acest indice a fost folosit la calculul dobanzilor variabile pentru creditele de nevoi personale si creditele ipotecare contractate inainte de luna MAI anul 2019. Presiunea pe posesorii de credite cu dobanda variabila a crescut, astfel ratele acestor credite s-au scumpit, cresterea fiind vizibila in special in cazul creditelor ipotecare, sau al creditelor de nevoi personale de valori mari. Prin valoare mare intelegem credite contractate in suma de peste 120.000 RON

Acelasi portal mentioneaza ca in dinamica relativa, indicele ROBOR a crescut cu 57% fata de nivelul la care era cotat la inceputul anului, anume 3.02%.

Solutia propusa de Brokerul tau personal THE ROYAL BROKERS este de a refinanta pe dobanda fixa creditele de nevoi personale. In cazul creditelor ipotecare recomandam rambursari partiale anticipate, sau refinantarea pentru a obtine un credit care sa aiba primii 5 ani dobanda fixa.


Pentru detinatorii de credite ipotecare cu dobanda variabila este bine sa stie ca vor avea parte de costuri notariale la jumatate fata de cele achitate initial, daca doresc sa refinanteze creditul ipotecar pe care il ruleaza in prezent cu un alt ipotecar, dar care sa aiba primiii 5 ani dobanda fixa.


Clientii care au credite de nevoi personale pe dobanda variabila contractate inainte de 8 iulie 2020, pot aplica pentru refinantarea acestui credit pe o perioada de pana la 10 ani, in conditii de dobanda fixa.


Pentru a va personaliza oferta care sa va ajute, click AICI. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *