Stirea Zilei

Nou nivel record pentru creditele de nevoi personale

Bancherul.ro ne atentioneaza asupra faptului ca nivelul creditelor de nevoi personale, inclusiv refinantari credite cu nevoi persoanle a atins un nivel record in luna mai. Astfel, finantarea persoanelor fizice a depasit finantarea companiilor in aceasta perioada, potrivit aceleiasi surse. Acelasi portal mentioneaza faptul ca volumul finantarilor catre persoanele fizice in primele 4 luni ale anului 2019 a depasit cu 4% volumul similar al finantarilor inregistrat anul trecut.

Cresterea finantarilor pe creditele de nevoi personale s-a datorat, conform aceleiasi surse, faptului ca dobanda anuala efectiva medie la un credit de nevoi personale a scazut in intervalul 2018 – 2019 de la 11% la 10.58%, valoarea punctului de pensie s-a marit, iar politica fiscala a Executivului a permis in continuarea stimularea si, implicit, cresterea consumului.

Sursa: www.bancherul.ro

Creditele de nevoi personale reprezinta finantari pe perioada scurta de maxim 5 ani, nefiind nevoie de avans, facturi justificative, ori alte documente care sa demonstreze utilizarea efectiva a creditului. Este cea mai simpla forma de creditare, anumite banci din piata avand ca singur produs doar acordarea de credite de nevoi personale nenominalizate. Ofertele bancilor sunt variate, la fel si conditiile de acordarea a creditului pentru fiecare banca in parte.

Brokerii de credite THE ROYAL BROKERS va ofera consultanta gratuita pentru alegerea creditului de nevoi personale potrivit obiectivelor dumneavoastra, Personalizarea ofertei de credit cade in responsabilitatea noastra si va ajuta sa alegeti inspirat. Pentru mai multe detalii, clic aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *