breakingNews

Super campanie promotionala cu dobanda 7.9% fixa pentru credite de nevoi personale cu sume finantate mai mari de 70.000 RON

Pana in data de 15 iulie, posesorii de produse de creditare au motive de bucurie. Cardurile de credite, overdraft-urile, sau ramasitele din credite de nevoi personale contractate in trecut pot fi refinantate la super dobanda verii de 7.9%. Dobanda fixa, pe toata perioada creditului, fara alte comisioane, fara alte asigurari, ori costuri ascunse.

Daca majoritatea bancilor din piata vin in intampinarea clientilor persoane fizice cu promotii pline de conditionari, iata ca exista un jucator in piata de profil, care intelege sa propuna altfel de promotie. Atragerea clientilor competitiei de catre aceasta banca se bazeaza in primul rand pe super dobanda fixa de 7.9%, apoi pe faptul ca sumele finantate sau refinantate pot ajunge pana la 225.000 ron, fara a fi nevoie de giranti sau garantii ipotecare si, nu in ultimul rand, fara a fi nevoie sa se incaseze salariul de catre client intr-o anumita banca.

Dobanda de 7.9% este o raritate in piata creditelor de nevoi personale. La acest moment bancile merg cu dobanzi pana la 25%, in functie de suma creditata si de profilul clientului. Media dobanzilor este la 10.5%, fara a se tine cont de eventuale bonificatii sau discounturi aplicate de banca clientilor. Spre exemplu o banca poate sa aplice discount de 1% in conditiile in care clientul aplica online, ori clientul va incasa salariul prin banca respectiva.

Mai mult decat atat, pe super campania verii, raspunsul final acordat de banca clientului sau in urma verificarilor specifice efectuate poate fi dat in aceeasi zi in care se depune documentatia necesara.

Pentru mai multe detalii clic aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *